Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlängtade vilan

Tomma sidan bryter skratten
slutet är kommet
lämnar dagen under natten
med fingret pekandes mot toppen

Efter åratal
av skrik och bråk
skils vi slutligen åt
kärleken försvann med lusten
äktenskapet blev trist och grått

Jag har känt mig ensam länge
men inte mycket till ska jag känna så
för livet skrämmer mig inte längre
och döden ser jag framför ridån

Blev en främling
som såg och hörde till Sanningen
skolades frivilligt in till
den sanna underkastelsen

Jag fann det där
som shaytan försöker ständigt dölja
mitt liv fick en mening till slut
från vittnelsens allra första början

Begrav mig nu med kläderna på
dränkta i mitt blod
låt nästa generation veta av
mitt namn, mitt vapen och min tro

Bär min döda kropp
högt upp med stolthet
över er axel

Sätt ner mig försiktigt
om Gud vill
får jag höra glädjebesked
över min högra axel

Dags att blicka framåt
tiden har runnit i väg
budbärarna talat
vem som vakar vår väg

Så fäll mig inga tårar
spill mig inget blod
kasta mig inga blommor
lova mig ditt hedersord

Hur boken än tog slut
hoppas jag för det bästa
från livet stiger jag nu ut
med ett leende och slängkyssar




Fri vers (Fri form) av BaaBiiBoo
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-30 06:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaaBiiBoo