Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tio år senare

Tio år mormor

Det är en lång tid 

Du varit borta ur livet

Jag minns dig fortfarande

Hur du stod vid bänken och bakade

Kom hem till oss flera gånger i veckan

Alltid med godsaker till hundarna

De är också döda nu

Kanske är de tillsammans med dig

 

Kommer ihåg när de rymde

Hem till dig för att få kakor

Hoppas du och morfar har det bra

Där uppe på Änglagatan

Du finns för alltid i mitt minne mormor




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-03 06:54



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ödmjukhet och homage till mormor med bravur tecknad!
2022-01-07

  Susen VIP
Kärleksfullt skrivet om minnet av saknad mormor
2022-01-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vilken varm dikt till din älskade mormor!
2022-01-03

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt till en älskad och saknad mormor.
2022-01-03

  ULJO
Berörande hyllning till din mormor
2022-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP