Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fylld av ord

Fyller mitt hjärta med orden

De som bara poppar upp

Ligger där och väntar

På att bli nedskrivna till en text

Några väntar stilla och tysta

Bidar sin tid tills de får lysa

Medan andra stampar otåligt 

I mitt undermedvetna

Vill bli nedskrivna genast




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-11 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP