Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste få skriva, älskar det!


Mitt vak över sjuk man är över.

"Det tog verkligen emot att vaka över dig
du var inte rättvis i ditt sexmissbruk, det
skadade oss som stod dig nära, lägger ej
någon börda på dig, upprättelse är alltid
ledstjärnan, det är svårt att finnas i rätt."

-Jag skulle ju vara djävulen, i fritidsbyn.

Nej, där finnas bara riktiga skådespelare.

Ja, det är i dokumentations filmningen
som vi ska spela oss själva, mycket spel.

Jag dog!

Ja, jag vakade över dig, du är snart på benen igen.

Men varför, efter allt som jag ställt till med?

Din egen kunskap, om sexmissbruk är viktig.

Du vet att jag studerat dig under alla dessa 13 år.

Så det var därför du lät mig hållas, för att..

För att du är viktig utvecklare i "Park your car" spelet.

Många kommer bli hjälpta i framtiden.

-Vilka är ni?

Vi är de-fem.

Stenarna symboliserar platsen för "Den nya stationen".

-Och Filialen?

Försök sova nu, jag har gett dig en plats.

Var?

I Tuve de-100 kvm, på bottenplan
där ett rum är till det stora puzzlet
ett rum för utvecklingen och livet..

Livet?

Ja, du väljer själv.

Vi har tillräcklig information om sex missbruk
så egentligen är det mer en moralisk fråga här.


Vill du bli be eller övervakad framöver?

de-fem är här

Alien?

Tuve?

Din dotter behöver...

Kan du gå lite utanför dig själv och se hur det påverkat?

Hur?

Du sa du dött, se genom ögat, det runda som omgärdar.

Ja, nu ser jag!

Ser du hennes nöd?

Det gör ont.

Ja, du kan förnimma hennes känsla.

Finns det personal i samhället som verkligen förstår?

(Alla dessa repliker är...


"! vart tog hon vägen, hur f-n gör vi nu?

Mr B

Lägg ner era vapen!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-12-30 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP