Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Helsingborg


PROMENAD 2021-12-31

Nu har jag för detta år
gått min sista promenad
och är tacksam att jag får
gå på denna trad
över strandens sand och tång,
upp på gatans asfaltsgång,
in i skogens dunkla prång
inom samma stad.

Under alla andra år
har jag alltid gångat glad,
fast jag gått i andra spår
och i annan stad.
Nu, i slutet av min gång,
sjunger jag på samma sång,
som gjort vägen ljus och lång
på min promenad.














Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-31 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP