Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dröm inatt


Slutna ögonlock

Jag kunde inte se
Jag var oförmögen att öppna mina ögon

Bakom slutna ögonlock
Såg jag förlusterna

Jag använde all min kraft
Men jag kunde inte öppna ögonen

Jag var gravid med förluster
Ofrivilligt blind

Och vart tog du vägen?




Fri vers (Fri form) av Syster Evelyn
Läst 102 gånger
Publicerad 2021-12-30 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syster Evelyn
Syster Evelyn