Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveket

Så många ord

Tomma

Äkthet svår tyda

Döljer ett spel

Fångas inte fångas

Väljer hellre tystnaden

Varför jaga sitt byte

Finn någon annan

Låt styrkan vara

Bitar inte

Vingar istället 

Flyger högt

Långt långt borta

Lämnar sveket  kvar

i sitt mörker




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-30 18:25



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
svek gör alltid ont men ma hittar andra vänner och det är optimistiskt.
2021-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP