Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strutsar

I landet allt fler strutsar man ser
Gator och torg det smutsar ner
Hjärnor som en påse nötter
Som skiten under mina fötter
För så mörkt där under ytan
Långt ifrån den kokande grytan
Ja inte är det bara ett land
Många är dom med huvudet i sand
Man ryser i hela kroppen
Tanken på alla där i toppen
Som att gå till parkens Zoo
Finns där ändå ingen oro
Bara att titta och beskåda
Ständigt denna stora sandlåda
Alltid på samma höga nivå
Sanningar så svåra att förstå
Alla flyter efter åt samma håll
För att dom begriper noll





Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-30 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde