Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Persongalleri intill skuggan av Solen


Minnesbild från förr

Vi satt där och tog emot

en massa meddelanden

För 20 år sedan

Sedan sa du att jag fick

Skylla mig själv

För du tyckte då jag var

en konstig människa

Det var vad du hade

att säga mig då

I din känsla av främlingsskap

Och ungdomlig maktberusning

Beskyllde du mig för den

Senare bad du om ursäkt

Och ångrade dig ändå

Vad hade du för motiv

För din irrationella tanke?

Det vet du inte idag säger du

Men du inbillade dig

Senare av något försvarbart skäl

När våra liv inte blev

Som vi hoppats på

Idag gör vi något annat

Och det är skillnad på oss

Vi är förändrade

Men våra minnen

tränger sig ibland på

 

20200729

Taleptox

<+>

 




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-31 08:28



Bookmark and Share


  Taleptox VIP
Han eller hon? Jag hade tänkt mig dikten läst som en han som ber om ursäkt. Det är ett eget val hur man läser dikten.
2022-01-02

  SatansSon
Huvudsaken var att hon bad om ursäkt
2022-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP