Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försvarar mig

Du vet inte hur jag har haft det!

jag har haft det mycket svårt

ett trasigt svårt liv

Hur kan du döma mig

när du inte vet?

Ja, du bör be om ursäkt...

Jag kan ta emot den

jag kan släppa det här nu...

Jag kan ju försvara mig

Det gör jag oxå.

Nu --nyårsaftonens frid

Bara för idag --- FRID!




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-31 09:08



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Önskar dig ett fridfullt slut på det gamla året och ett riktigt vänligt och glädjefyllt nytt år.
2021-12-31

  Öknens Ros VIP
Den ryggsäck vi bär på är för en del lättare, för andra tunga. Att försöka lätta på bördan på olika sätt kan göra livet lättare att leva.
2021-12-31
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP