Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar hela Världen Gott nytt År!

Önskar alla vänner gott nytt år!
Att alla jag känner leva får,
i en värld där ingen lämnas,
utanför eller stängs ut.
Önskar alla vänner gott nytt år!

Önskar ej ovänner nästa år,
utan att jag flera vänner får!
Att vi slutar upp att hämnas,
tar ett enhälligt beslut,
att ej bli ovänner nästa år!

Önskar alla sjuka gott nytt år!
Ber att ni tillbaka hälsan får.
Men att ingen utelämnas,
för ett orättvist domslut.
Önskar alla sjuka gott nytt år!

Önskar hela världen gott nytt år!
Att kärleken bär och läker sår.
Ber att klyftorna utjämnas,
mellan människor till slut.
Önskar hela världen gott nytt år!

Önskar alla länder gott nytt år!
Ber att allt som händer ej består.
Att det som ej får nämnas
ska bli prövat i domslut.
Önskar alla länder gott nytt år!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-31 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP