Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kärleken är bitterljuv.


I mig

Skogstjärn i mina ögon
bildar blanka speglar
på mina kinder
Det går inte att hejda

Du finns där
i mig
Vill inte lämna mig

Jag gick
Du kom aldrig tillbaka

Det mjuka trycket från dina läppar
Min hand på din kind
Vilar vid din sida
Som om det hände nu

Du finns där
Min kärlek var från första stund




Fri vers (Fri form) av Ordsus
Läst 162 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-12-31 12:10



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Kärleken går inte att styra, den gör lite som den vill!

väldigt fin i ord och ton!
2022-01-17

  Solstrale VIP
Mycket fin! Vemod!
2022-01-07

  Kungskobran VIP
Att drunkna i kärlekens djup
är som att störta ner för ett stup
och falla handlöst ner
sen finns man inte mer
tills man vaknar upp igen
till den profana verkligheten


2021-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ordsus
Ordsus