Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När längtan och hopp om kärlek är stor men realisten i dig säger något annat.


En dag


En dag ska jag se glittret i dina ögon när du ler emot mig.

En dag ska du ta min hand i din och kyssa den långsamt.

En dag ska du dra dina fingrar genom mitt hår
och le kärleksfullt åt allt det trassliga.

En dag ska du säga att du saknat mig
varje minut jag varit ifrån dig.

En dag ska du se mig djupt och länge i ögonen
och säga att du älskar mig.

En dag ska jag sluta dagdrömma om dig.




Fri vers (Fri form) av Ordsus
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-31 13:08



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja den dagen kommer! Starkt och bra formulerat om det verkliga dilemmat!
2022-01-07

  Jan Widströmer VIP
När man hoppats tillräckligt är det dags att vända ryggen mot det förflutna och gå vidare. Att stanna kvar är en kvävande förlust. Många kvävs just därför. Det sägs att hoppet är det sista som överger människan, jag säger att det är dumheten.
2021-12-31

  Kungskobran VIP
Han kommer en dag
det vet jag
hur länge det dröjer för vi se
men en sak är säker, jag är me
2021-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ordsus
Ordsus