Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jag måste ju även lilla jag i detta min förkrympta finlandssvenska värld,


uppföljning ... nu glömde jag vad jag uppföljde ... sorry

 öster om Sveariket göra mitt allra bästa med mina s.k. förmågor att uttrycka mig, men nu blir det nog lite 'jule-platt' ....

Zacharias Topelius, född 14 januari 1818 på Kuddnäs gård i Nykarleby landskommun, Storfurstendömet Finland i Kejsardömet Ryssland, död 12 mars 1898 på Björkudden i Sibbo - 

ja och han är , var expert på jul + andra högtideligeheter -

en den bästaste Jul öskar jag alla er där i väst

kram Monika

(bilden: äppelblom till våren, den nästa)




Övriga genrer (Kåseri) av Monika A Mirsch VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-31 13:47



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så skönt upplysande och upplyftande i ord och bild, tack!
2022-01-02

  Maria Sundelin VIP
Kramar
2022-01-01

  Nanna X
Haha vilken underbar rubrik! Gott nytt år vännen!
2021-12-31

    Sefarge VIP
Gott nytt År! Även till det
Kommande blommande
Finlands-Svenska Land
-skapet!
;)
2021-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP