Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite för mycket

 

För smart för ung och

en smula för belevad 

mitt i prick liksom 

 




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 163 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-12-31 13:58



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa kanske finns det en gräns när det liksom är FÖR bra? Det klingar....brukar jag säga till min man när fasader är för perfekta. Det klingar falskt alltså.
2022-01-11

    Lars Gullberg
Åh Haiku
Varför skriver jag inte

Som älskar tankesmedjor

När jag älskar att läsa dom

Årets första inspiration experience




2022-01-01

    Lena Söderkvist VIP
Precis. Är man för bäst är det allt annat än bra. Då vaknar Avund och klagar...
2022-01-01

  Maria Sundelin VIP
Klockrent
2021-12-31

  Gunwale VIP
Ibland är det bara för mycket.
2021-12-31

  Monika A Mirsch VIP
Uppmuntrande att läsa din goa haiku inför det nya året - TACK
Allt gott till dig Nanna!
ö. Monika
2021-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X