Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som alltid dig bredvid

 

Spela årets sista timmar

på strängar av hoppfull framtid

till finstämd mosaik

finns jag som alltid dig bredvid.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-12-31 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP