Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min väntan

 

Som en otydlig tanke

svävade jag förbi

den stund som skulle bära mig

hur liten kunde den bli.

 

Hur skugglik var den bild

jag målat framför din längtan

när jag inte visste hur

osannolikt lång

min väntan skulle bli.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-31 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP