Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott Nytt År!

En kyss och en kram

och barn som mår bra

en snövinterdag

en med sol vill jag ha

en vår full av blom

och en sommar vid vatten

en älskad i möte

i höstmånenatten

- allt hoppas jag på

för år tjugotjugotvå

Må livets lyrikflod

få flöda då!

Allt gott, ni poeter

ni vänner till orden

- Gott Nytt till er alla

som bor här på jorden!

 




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-31 18:31



Bookmark and Share


  Minkki VIP
En årets önskelista som vi är många att förenas om, både rim och reson.
Gott Nytt År, Peter och alla poeter!
2022-01-01

  Öknens Ros VIP
Gott Nytt År! till dig också. Hoppas på ett bättre 2022 än 2021.
2022-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP