Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRTROLIGT SAMTAL V

Hänger han fortfarande kvar på korset ?

-Han hänger med.

Men varför tar dom inte ned han,
han har väl lidit nog för våra synder ?

-Man vill ha honom där som vittnesbörd
på judarnas brott.

Är det därför de inte firar jul ?

-Exakt ! för det var under julen han föddes
och de firar nog hellre den dag han korsfästes.

Vad hade de emot honom ?

-Samhällskritisk revolutionär,
emot kapitalism och allt elitjudarna stod för.

Han var ju själv jude.

-Det var Cesare Lombroso, Hitler,
Eichmann och Heydrich med som
också mördade sina egna.

~




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2021-12-31 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP