Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Art design :Sten Wiking/Licentia


EKONOMISK VISDOM

Den civiliserade människans
bästa vän är pengar,
som i sin tur ger flera vänner
som finns kvar så länge peng-
arna räcker.

~




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2022-01-01 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP