Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böljande djup


med ögon av paradisisk art
du får sinnet att sväva fritt
rakt ner i djupet av din blick

man där så drunknar
av din böljande själ
dess inneboende värme
så att man gör























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-01-01 12:36



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tilltalande är din vackra dikt!
2022-01-02

    Maria Malm
Vackert ordet där.
2022-01-02

  Koloristen
Vackert!
2022-01-02

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En mycket vacker dikt!
2022-01-02

    Lars Gullberg
Storslagen konst i ord.
Likt ett smycke.

Mästerligt bildspråk


2022-01-01

  Öknens Ros VIP
Ögat är själens spegel.
2022-01-01

    ej medlem längre
Vackert!
2022-01-01

  Sparvögat VIP
Djupa tankar tecknar du, fint och svävande…
2022-01-01
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP