Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol och vår...

Nu kan man äntligen andas ut
SMHI sa, mörkret är slut!
Det börjar äntligen ordna sej
allt blir ljusare mellan dej och mej...
Det svarta har gjort dagen allt för lång
vi knappt då hört, ens nå´n fågelsång
det är väl så´n drill glädjen handlar om
utan den, den kanske ej ens kom igång!

Om man är ute en kväll och går
och mörkret ej mer rår, då anas vår...
Då vet man snart dags, byta om då
till lättare plagg, skönt så få gå...
Tur vintern ej stannar för evigt...
Sen kommer sommaren lätt och ledigt...
Det är ju detta, allt handlar om
att just dessa två fort kommer igång...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-01 14:27



Bookmark and Share


  ULJO
Än ett ta innan ljuset återvänder
2022-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt