Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlöst

Det riktiga havet
är långt borta
och djupare än allt
vi tidigare trott
Tiden finns inte,
allt är föränderligt
och oförändrat,
vårt ursprung
finns att tyda överallt
I fiskarnas slöjor
svävar våra andar
i en evig dans




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-01 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta