Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögat

Du har trätt tillbaka ut i världen nu
ur min förgrund, förgrumligad tillbaka till bakgrunden
tillbaka till den bakgrund jag ibland har svårt att se
men det får mig inte att se på dig som något mindre

Du såg aldrig vad jag såg
men när du undersökte mina ögon tänkte jag
nu kanske hon ser vad jag ser
i spegelbilden av min hornhinna




Fri vers av diktninjan
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-01 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

diktninjan
diktninjan