Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolar

En stol står tom
Hånfullt
Kylig sits

Oförglömlig satt du där
Med ditt varma varande
Stora undrande ögon

Tilliten
Harmonin
Ömheten satt där

Jag vet inte
Om stolen ska stå kvar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Syster Evelyn
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-01 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syster Evelyn
Syster Evelyn