Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brist på D-vitamin

Det är trist nu
Klart att du överväger att dra.

Pengarna har gått åt nu
Förstår att du ser över alternativa lösningar.

Det är mörkt nu
Ingen förvåning i att himlen frestar dig.

Men det blir
ljusare här så småningom.

Vårens första dag kommer.
Solen kommer stråla på dig igen,
bara du står ut några långa dagar till.








Fri vers (Fri form) av knilsson
Läst 102 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-02 00:13



Bookmark and Share


    J. Herward
Från rakt igenom rakt på sak tills…

” Det är mörkt nu
Ingen förvåning i att himlen frestar dig.”

Mångbottnad betydelse. Väl inlindat och snyggt drag av dig skribenten.

Däremot verkar det rymmas två dikter i en? Går det att leka med ord… hur beskriva att ljuset kommer igen fast med andra ord?

En liten kluring :)

Tack för att du delar med dig av dina skapelser!
2022-01-06

  AKT VIP
Snön faller och faller. Det är meterhöga drivor. Våren känns långt bort just nu.
2022-01-02
  > Nästa text
< Föregående

knilsson