Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När en liten stunds dagdrömmande ger dig energi att fortsätta.


Nyårsdagen

Dagen vilar som ett tungt täcke över mig.
Jag trycker näsan mot fönstret, stirrar ut med tom blick.
Försöker vara närvarande.
Ser en liten, ensam fågel sitta i toppen av ett träd.
Önskar att det var jag som satt där, spanandes med fri sikt åt alla håll.
Jag känner hur den förlamande obeslutsamheten ger vika för några sekunder.
Blodet i mina ådror pulserar snabbare igen.




Fri vers (Fri form) av Ordsus
Läst 153 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-01-02 01:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt dagdrömmeri, snyggt skrivet :)
2022-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ordsus
Ordsus