Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normalläge?


Återgå till normalläget?
Säger gemene man och kvinna...

Vilket läge är det?

Ett kollektivt läge?

Min uppfattning är
Att det ALDRIG blir
Som förut

I detta livet

Så har det alltid varit.




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2022-01-02 08:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har aldrig frångått normalläget.
2022-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP