Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sitter och njuter en kopp java inne i skogen med mitt block och penna (biden är min egen och målad av mig själv.


Ut över nejderna

Här sitter jag nu och tittar ut

över nejderna dessa vackra dalgångar

som tar sig fram i böljande rörelser

till den mystiska magiska skogsbrynet

som bär på hemligheter om land och väsen

som endast jag känner till.

Det lockande vackra om dagen

det mystiska mörka om kvällen

och det svarta och hemska om natten

där mardrömmar bor, men jag har lyckats

att bli vän med det vara en del av det

respektera och bli respekterad jag är ofta där

sover i naturens sköte drömmer mig bortom

denna världen fantiserar och lever i andra världar

där jag kan vara jag, eller någon annan

här hämtar jag den medicinen min själ så väl

behöver och vill ha, här pratar jag med träd djur

insekter och andra väsen och mår bra

här vill jag leva och här kan jag tänka mig att dö.




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2022-01-02 09:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag som läser dessa rader,
blir förstås sjuk av avund.
2022-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP