Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök på vetekatten

I dina händer

i de allt för kvalmiga rummen 

speglar sig livets sista ögonblick 

 

likt den människa vi aldrig blev 

 

Hur beskriva kärleken var 

frågan, hur charmigt oförklarligt 

frågan än ställts, svaren alltid forsar, hav 

genomborrande, 

 

Vi plankton, insugandes de yppersta ordens 

sätt att få oss större, växa en aning 

 

 

jag har ingen aning, ögon vinklad snett nedåt 

 

Röda tårade ögon. Tanken så långt bort att 

kunde jag drunkna av min egen saliv 

 

hade jag gjort det. 

 

 

 

 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-02 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP