Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Coitus


Mannen spänner hanen,
sätter på,
låter ursinnet spruta;

chockvågor av värme
far genom knäna,
den kosmiska avlastningen
omdelbart ifatt
och förbi
Voyager I och II;

den efterföljande kylan
ett hänsynslöst
intergalaktiskt lugn
utan hopp;

kvinnan
en mjuk ljummen värme,
i paritet med ylletäcke
och centralvärme

Jag ser in i väggen
och låter åren gå




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2022-01-02 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP