Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berg





Ett berg stiger upp mot himlen badandes i moln. En överbliven utkiksplats drömmandes i etern. De som bestigit har lämnat sig kvar på toppen, se världen forsa förbi därunder som en orolig flod - bränd av ångest och tvång. Som en nedfryst ängel fast i turbulensen susar livet förbi; transparent som själ forsar tiden. Människor går rakt igenom varandra de bär portföljer av ljus - antända av den fria viljan.




Fri vers av Knark VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2022-01-02 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP