Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koffeinfritt kaffe

Koffeinfritt kaffe alkoholfri bärs samt nikotinfritt rökverk
ja se där innovationer som kanske missar poängen med dessa ting
och mänskliga njutningsmedel
ett så kallat know how men som jag ser det missar ett väsentligt
know why
En man som ville bli hundra år uppsökte en läkare och ställde frågan hur skall jag göra för att bli hundra år?
Läkaren ställde följande frågor
-Röker Ni? svar -Nej
Dricker ni alkoholhaltiga drycker? svar -Nej
Frekventerar ni galanta damer eller har andra sorter av köttsliga umgängen? svar -Nej
Då frågade doktorn Varför vill ni bli hundra år?

Ja det tycker jag man kan fråga sig när man undrar vart livet tog vägen nu så här på upploppsrakan




Övriga genrer (Satir) av Sören Turesson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-02 17:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Svindlande rolig dialog.Sören är bäst.
2022-01-20

  lodjuret/seglare VIP
Själv har jag en släkting som 'inte vill dö', inte av att i lunden sin gå och ta adjö, men gärna i härlig midnatts timma, gå en tur ned till vattnet samt vada o simma, tänk på stackars Sture som ville så ett frö...
2022-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP