Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Början





Som att famla blind i drömmen vid uppvaknandet få tag i sig själv - dra sig längre och längre in. Inget tar mot. Fritt fall genom en bländande saga. Jag tar språnget in till gryningen - som djuret tar sig upp mot land i urtiden. Med drömmen skälvandes i blodet är jag på uppdrag att fortsätta med det skapelsen lämnat.




Fri vers av Knark VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-01-02 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP