Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-ismer

Jag tycker om människor
med undantag för
sådana som har anlag för

Snäv egoism
Blind fanatism
Känslokall cynism
Renodlad fascism
Medveten nazism
Snuskig sexism
Förljugen marxism
Hätsk antagonism
Självgod dogmatism
Ensidig moralism
Gullande nepotism
Inskränkt isolationism
Vidskeplig ockultism
Avskyvärd satanism
Patriotisk chauvinism
Hänsynslös huliganism
Utpräglad nationalism
Självutplånande masochism
Enväldig imperialism
Idoliserande elitism
Undertryckande kolonialism

Undantagen bekräftar regeln sägs det.




Övriga genrer av Nils-Ivar Lindström
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-01-02 17:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv hatar jag självgodhet.
2022-01-02

  Ulf Carlsson VIP
Det blir inte många kvar att "tycka om"..!
2022-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström