Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon satte sig

hon satte sig
på marken

skrev en dröm
på månen

blundade tills
värmen kom

och väckte
det nya året




Fri vers av Nerdissta
Läst 117 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-02 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta