Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nykter (1)

Snön ja den är vit som satan
Cociana ja den är vit som snö
Jag säger jättetack en vit månad




Fri vers av Vitaminer och mineraler
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-02 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitaminer och mineraler
Vitaminer och mineraler