Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skaver i själen

Under nätternas mörker och kyla
frågar jag mig själv gång på gång
hur det osynliga barnets
icke formulerade ord
och ohörda röst
skall kunna bli
min kompass och karta
i det fortsatta arbetet
att kunna skapa ett samhälle för alla




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-03 03:26



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja att få vara människa är gott nog. Men visst vill vi alla vara med på ett hörn för att skapa en bättre värld!

Dina rader ger djupa insikter! Bra!
2022-01-06

  Kungskobran VIP
Allt hänger på oss själva inte på denna ”någon”
2022-01-04

  Foohexa
Jag vet inte ens vad ordet "samhälle" ska tänkas betyda men jag tror att om vi gör dagispersonal, poliser, väktare, socialarbetare och politiker arbetslösa så har vi bara namnet kvar att ändra på

2022-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP