Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion

Det kallas passion, mina vänner
Passion för det man gör
Det driver en till vansinne
Och det driver en mot storhet




Fri vers av Emil Ågren
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-03 08:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så sant.
Och man ska akta sig för att somna innan man nedtecknat det uppslag man fick till en dikt.
När man vaknar kan man ha glömt det.

Passion är ordet, min vän.
2022-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Emil Ågren