Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i tidig morgontimme

 

 

Tillsammans i kärlek och vänskap

blir vi mer än bara oss själva

- en del av något större

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-01-03 10:10



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Verkligen är det sant så!
2022-01-07

  Peter G VIP
vilken fin tanke och reflektion! ord att ta med sig och som värmer hjärtat!

Tack!
2022-01-06

  lila fjäderblomman VIP
Fint! <3
2022-01-06

  Olof Lagerhorn VIP
En oöverträffad formel som lyfter
matematiken till en ny nivå.
2022-01-04

  Blomma-Stjärna VIP
glädjen i att vara ett jag som deltar med ett du och vi -
2022-01-04

  BenGust VIP
När det individuella blir alltför själviskt
växer tvåsamheten i betydelse.
2022-01-04

  Kungskobran VIP
När kärleken och vänskapens ett plus ett blir tre
2022-01-04

  Lottie Ålhed VIP
Delaktighet ger perspektiv och styrka. Fint och enkelt skaldat här.
2022-01-04

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En underbar tanke...om alla människor tänkte så skulle bli en harmonisk planet! Tack!
2022-01-03

  Öknens Ros VIP
Förenade i fredens budskap.
2022-01-03

  Eva Helene VIP
Underbar reflexion!
2022-01-03

  Niliboy
Javisst högst är kärleken!
2022-01-03

  Feliaxel VIP
Kärleken är fantastisk
2022-01-03

  ULJO
Stora ord.
Fint
2022-01-03

  Sparvögat VIP
Så fina ord till kärlekens sanna gåva…
2022-01-03

  Maria Sundelin VIP
En bra tanke och sätt att utgå ifrån
Kramar
2022-01-03

  Kajan VIP
Det sköna kan vila i det synbart enkla, som här.
2022-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP