Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnor rör sej sakta

stjärnor rör sej sakta tiden flyger i väg 

livet paserar och vi paserar döden  många 

 

öden kommer och går . men nuet består 

njut ut av det i vart enda andetag fullt ut 

 

i resten av ditt liv haka inte upp dej på 

småsaker lev nu  för det är ett nytt år 

 

glöm det gamla och fyll det med kärlek 

och skönhet något att minnas på åldens 

 

höst .

 

 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-03 10:33



Bookmark and Share


  Irene Backström
Så fin är den!
2022-04-20
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten