Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är rätt

Ja, jag har rätt att ta det lugnt.

Jag är ju faktiskt pensionär.

Men, när jag träffar nån som är på alerten

nån som har ett andligt "go"

Då besvarar jag det -- då svarar jag med samma energi!

Vet att jag har mycket energi

Vet att jag har mycket kunskap

Så, varför dölja den?

Jag är inte ensam

Nej, är ju omgiven av folk

som jag dessutom känner sen länge...

Vi lever så gott vi kan . Ja då.

 




Prosa av bohemen VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-03 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP