Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss hoppas


Låt oss
hoppas

Låt inte
hjärtat
krossas

Inte än









Fri vers (Fri form) av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-01-03 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP