Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Book cover : Sten Wiking/Licentia/ painting: David Mann


THE MODERN VIKINGS

De har inte utvecklats nämnvärt
mer än att de bytt ut träskeppen
mot tvåhjulingar på land,
och att runristarna blivit tatuerare.

I övrigt är kynnet och lynnet
nerärvt och konstant detsamma
som på vikingatiden,
vilket väl representerar människans
sanna väsen.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 312 gånger
Publicerad 2022-01-03 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP