Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om lycka

Lycka är inte
att vara utan problem
Lyckan kommer
när man är säker på
att kunna lösa dem




Fri vers av stenhur VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-03 15:00



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Det ligger det något i.
2022-01-06

    Askanden
vill gå ett steg till
lycka kommer
när man inser
och accepeterar
att en del problem är här för att stanna
2022-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Tänkvärt.
2022-01-03
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP