Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hyllning till min skygghet

min skygghet;
min finstilta blomning
kan endast skönjas
Som en smekning
Där andra blommor ljuder,
blommar jag viskande
Inuti någons hand,
Mot någons mun.
dess veka blad
är utformade av finkänslighet.




Fri vers (Fri form) av Skrivmaskinsskriverska
Läst 112 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-01-03 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivmaskinsskriverska
Skrivmaskinsskriverska