Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frysen dröm

Se  iskristallerna dansa runt

Försöker ta dem med händerna

Kupar

Formar

Blåser iväg

Följer efter 

Sänker kroppen

i ett ide

Vilar

Sover länge

Känner luften 

Gör sig klar

Väcks plötsligt upp

Ur frysen  dröm

Känner i kroppen

Energi

Fanns inte där förrut

Termometer visar -20 grader

Iskristallerna faller ned




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-03 21:09



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
alla sidor av vintern
2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP