Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Takt med tiden

Går och går på stigen

Sökande efter

Rättfärdigheten

Få känna 

inombords

En glädje

Vara tillräcklig

Strävan

Alltid där

Uppnå perfektionismen

Hjälper inte 

Faller  mellan raderna

Låter en ny ridå gå upp

Takt med tiden

 Välja själv

Vad livet ska ge

I denna stund

Enkelheten värmen

Följer med

Nu finns ingen 

Skillnad mer

Har livet i sin hand

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-03 21:19



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
djupa tankar om livet
2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP