Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Helige Padre Pio var en vis man!


Vishetens böcker!

Kära kung Salamo

kära Jesus Syrak

 i finns i apokryferna

vid sidan av Bibeln,

Söken visheten den

är av Gud....

Visheten lyfter

människan och är

inte skrytsam!

Söken visheten

min vän!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-03 23:53



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vishetens väg är väl värd att sträva efter att hitta.
2022-01-12

    Lars Gullberg
Vishet, förmågan att lyssna, ofta medfödd begåvning


2022-01-07

  Marita Ohlquist VIP
Intressant och spännande att du hänvisar till de gamla judiska skrifterna som inte finns med i bibeln.
2022-01-05

  Kajan VIP
Vishet är något helt annat än IQ, och apokryferna kände jag ej till, de låter väldigt intressanta.
2022-01-04

  Bibbi VIP
Amen!
2022-01-04

  Sparvögat VIP
Så fint att din tro ger dig visdom, den som söker skall finna…
2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy