Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utsikten är en fråga om perspektiv


Nakenbad



Hon dök ledigt i tjärnen
naken inpå bara skinnet

han satt bakåtlutad i sin stol på stranden
med kostymen på, slipsen ledigt knuten
med en exotisk rom i glaset, iakttagande


hon lockade och dök, lekte vig
som en delfin i det svarta vattnet


När cigarren slocknade släppte han den
rakt ner i blåbärsriset, lättade på slipsen
och steg ner i tjärnen med skorna knutna








Fri vers av Gawain VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-04 00:41



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Douce points !
2022-01-11

  Kungskobran VIP
Längtan är omöjlig att stoppa.
Fint
2022-01-04

  lodjuret/seglare VIP
Tänk så nakna klipporna är, i kanot en kommer nära skär, så glimmande aldrig sol i vatten, så fylld var kärlek ej i natten, men egna drömmar i sömnen bär...
2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP